perjantai 23. tammikuuta 2015

Artjournal: Viistäköön siipeni maata

Viistäköön siipeni maata
Olen jäänyt koukkuun. Tässä tämän illan aikana valmistunut sivu, jossa transparentgessolla vahvistettu paperi ja vesiväripohja, jonka maalasin jo eilen. Olen tämän todennut toimivimmaksi ratkaisuksi. Paperi ennättää kuivua läpikuivaksi enkä aivan samalla tavalla pilaa kyniäni. :) Olen hieman malttamaton ja hätäinen luonne.

Sitten doodlailua, kirjoittelua ja geelikynien mustan ja valkoisen lisäksi päälimmäisestä kerroksesta löytyy tussia (Promarker) ja NeocolorII (ruskeaa). Yksi syy siihen, että näiden töiden tekeminen vetoaa on se, että  minulla on tarve toisinaan istuksia kotisohvalla. Katsoa lasten kanssa telkkaria (tänään Helinäkeiju) tai höpistä puoliskon kanssa, samalla antaa kynän verkkaisesti piirrellä mielensä mukaan. Tässä ei tarvitse keskittyä, ei haittaa vaikka unohtuisi seuraamaan elokuvaa.

Haluan jakaa vielä keskustelun pätkän poikani (10 v. ) kanssa. Päässäni oli koko päivän pyörinyt englanninkielisenä (?) kysymys: " What if, everything I do is a wast of time?". Sitten piirrellessäni kysyin ääneen, että onkohan tässä mun askartelussanikaan oikein mitään mieltä. Johon poikani vastasi: "On. Sun jutut on kauniita. Ja sitä paitsi sää tykkäät tehdä niitä!" <3 Viisas lapsi.

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".