sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kaksi päivää kaksi sivua

Pieni hetki hiljaisuutta. Rahtunen rauhaa
 Lähemmäs kahteen vuoteen, en ole osannut lähteä kotoa otamatta mukaan jotain taiteilutarvikkeita. Niin tälläkin kertaa. Matkasimme "kolmessa polvessa" maalle ja mukaan  tällä kertaa lähti öljypastillit, vesivärit ja tussit.

Ensimmäisen sivun hahmo on öljypasitilliliiduilla tehty, hieman mustalla tussilla ja akryylimaalitussi valkoisella korsotettu. Tausta on vesiväriä ja kasvit vesiväriä ja tussia.

Öljypastilliliitu ei ehkä ole se helpoin työstettävä, sillä on haastavaa tehdä yksityiskohtia. Rakastan kuitenkin sen rikkaita vahvoja värejä sekä siten, miten erisävyt saa kauniisti sulautumaan toisiinsa.

Sometimes I feel like I´m stuck an between

Tämä sivu ehkä kertoo siitä tunnelmasta, mihin toisinaan näillä perheretkillä (joilla ei iskä ole mukana) joudun. Kahden voimakastahtoisen lapseni tahtojen väliin varatuomariksi.  Pidän tästä sivusta, hauska kirkas ja humoristinen.

Tässä tein lähes kaiken puuväreillä - niin ne olivat tyttärellä mukana. Taustan maalastin ensin vesivärillä. Puut ja varjot olen taas tehnyt puuväreillä. Valkoiset tein maalitussilla. Puuväreilläkin väritin kerroksia, jotka mielestäni hauskasti paistavat läpi.

4 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia, että vitsi kun kuvittaisit jonkun lasten vaatemalliston!!

  VastaaPoista
 2. Kääk miten hauska tuo linnut-kuva!!! ;))) Kylläpä itsekin pystyn välillä samaistumaan tuohon pieneen "jumittaneeseen" lintuun ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia teille molemmille kannustuksesta. :) Ihana, kun kuvistani on iloa muillekin.

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen nokka rullalla oleva pikkutipu <3 tämäkin on hienoa työtä!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".