tiistai 13. tammikuuta 2015

LifeBook2015 Week 3. Main: The Artful Wordsmith with Joanne Sharpe


 Tässä tämän viikon LifeBook sivu. Samalla kun liikuimme lähes tutuimmissa elementeissä ikinä olimme myös erittäin kaukana mukavuusalueeltani.

Vesivärit ja musta lineri ovat minulle ne kaikkein tutuimmat välineet. Niiden kanssa koen suurta tekemisen riemua. Vaikken mitenkään "loose" osaa vesivärin kanssa ollakaan, vaan melkoinen tarkan markan piipertäjä.


Tältä tunnilta sain valtavasti aineksia muutenkin työskentelyyn kuin vain kirjainten osalta. Ja siltäkin osalta melkoisestai. Erittäin taitava tämä Joanne Sharpe on ja hänelläkin netti kursseja piisaa, jote mukaan vain. Sellaista asiaa olen pohtinut ennenkin, että englanti on tietyllä tavalla Artjournaling kieli. Useammasta syystä, mutta ensiksikin englannin kieliset sanat ovat lyhyitä, toisekseen, niissä on mukana kauniita alalenkillisiä kirjaimia ja kolmanneksi niissä ei ole kaksoiskonsonantteja eikä ääkkösiä. Tarvitseeko sanoa enempää?
Paljain jaloin

4 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti sinun tyylistäsi.

    VastaaPoista
  2. On myös se todiste tuosta virallisesti englanninkielisyydestä ettei altered book tai journal- ilmaisulle löydy suomalaista vastinetta. Altsu on.. Tyhmä sana mutta paremman puutteessa sitä on käytettävä.

    VastaaPoista
  3. Näinpä juuri... ja lyhet sanat on kauniipia (vaikka ne kirjotettais väärin)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".