keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kääk! Ihanuuksien vuoksi totaali sekoaminen....

 Tiedätkö sen tunteen, kun kääntelet käsissäsi tai käyt tutkimassa kerran toisensa perään jotain ihanuutta, etkä kuitenkaan raaski sitä hankkia? Kääntelet ja tutkit ja jätät kerran toisensa perään hankkimatta? Ja sitten, yhtäkkiä on se hetki. Saat lahjakortin/myytyä jotkin ja Tsadaa!
Siinä se on. Hohtelee ja loistaa ...

Niin. Siinä ne ovat kaikki 84+1 (flesh) NeocolorII jotka viimein hankin. Ja olen niin onnellinen, tyytyväinen ...että sekosin.

Tälle illalle olisi ollut niin paljon muutakin ohjelmassa, tärkeämpääkin. Minä olen kuitenkin istunut tunnin toisensa perään, kuunnellut musiikkia ja lasten leikkiä ja testaillut ihanuuksiani. Ensin muutama ATC-kortti tuli valmiiki. Mixedmediapohjat tein jo viikonloppuna.
Sipulikukka /TJK1

Lintu Lila /TJK 2

"Minä tiedän, mutten kerro"/ TJK3
 Näilllä atc korteilla mukaan Silpputehtaan laajennusosan haasteisiin. Ovatmuuten kaikki kolme vapaana vaihtoon, jos joku sattuisi niistä innostumaan.

Sitten Artjournalsivujen pariin
Love Wimsical faces
 Ihan puhdasta piirtämisen ja liitujen kokeilun riemua. Ensimmäistä kertaa minulla on käsissä ne värit, joilla Tam pääsääntöiseti on maalannut. Juu ja tällähän on melkoisen söpö nenä...Onhan minullakin akvarelliliidut, mutta 12 kpl tai 10 seteissä ei vielä ole ihon värejä tai okria mukana . Voi miten minä nautin. Täst sivusta löytyy myös eilen Joanne Shrapen tunnilla oppimaani - niin kehystämisen muistuttelun kuin tekstin suhteen. Ja ihan pakko sanoa, tuon neidin päälaitteen sininen. I´m so inlööööv.
Testing testing testing
Artjournal sivu tämäkin ja aivan vailla tekstiä. Tässäpohjanaon vesivärimaalaus. Sen päälle transparentgessoa ja loput neocolorII:)  Eli osa kuvioista on alimmaisen kerroksen maailmaa. Tämä on kyllä todella hauska tekniikka. Ja pidän esim kovasti noista kohdista, joissa saman osioon sisällä on nähtävissä molempia kerroksia, liitu ikäänkuin tummina reunoina... ja tuo lehti ... Hmm! Olen niin ihastunut näihin väreihin, että omat työtkin näyttää ihan kelvollisilta.

10 kommenttia:

 1. Hienoja! 3 TJK korttia. Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Olisin kovasti kiinnostunut korteistasi! Siis sopisiko vaihto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllähän vaihto sopii. Varaan ne kaikki sinulle. Laitatko lampinen.a-r (at) elisanet.fi osoitteeseen osoitteen postia, niin vaihdetaan osoitteita.

   Poista
 3. Hienoja! Ja ihanat kynät!

  VastaaPoista
 4. Eikös olekin? Heittelyä eivät kestä... Neiti kokeili, äitiä harmitti..

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".