torstai 26. tammikuuta 2017

All of me


 Artjournal kirja sylissä tai pöydällä. Vesivärit ja pensseli. Lähellä perhe tai liuta hyviä ystäviä. Jokaiseen väriin - penssellin vetoon - kynän piirtämään viivaan tiivistyy kasa muistoja. Etenkin kuvat tehty askartelevien ystävien ympäröimänä ovat sellaisia, jotka muistan aina.

Tätä tyyliä nähdään varmasti vielä. Olen siitä kovin viehättynyt... värien yllättävät yhdistelmät ja niiden hehku--siinä on vaan niin sitä jotain <3
3 kommenttia:

 1. Oletpa tehnyt taas upeita töitä. Minusta on myös erityisen kiehtovaa vesivärin arvoituksellisuus maalausmuotona, sen hohtavat väripigmentit, kerroksellisuus, läpikuultavuus, sekä siihen yhdistetty graafinen tarkkaan harkittu kynän piirrosjälki. Itse käytän myös nykyään tätä tekniikkaa toisinaan töissäni. Harmittaa vain kun ole löytänyt hyvää kynää jolla piirtää vesivärin päälle. Kynän terät tahtovat tukkeutua turhan nopeasti ja kynät menettävät toimintakykynsä vaikka mustetta olisi vielä jäljellä. Haluaisitko vinkata mitä kyniä ja minkä merkkisiä sinä käytät näissä akvarellipohjaisissa töissäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kikka. Itselle haastavin on löytää se kynä, jolla piirrän ennen vesiväriä. Ensin toki riipustelen lyijykynällä ja sitten Micron kynällä, jonka jälkeen vesiväriä ja lisää Micron kynää ja Uniball kynää. Tuhoan myös melkoisen määrän kyniä vuodessa : )

   Poista
  2. Kiitos kynävinkistä, lisään hankintalistalleni.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".