sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 plussasaldo eli TOP 10

Artjournal on minun juttuni. Niin yksinkertaista se on. Artti on tapani olla ja elää ja käsitellä maailmaa ja asiota siinä. Viimevuonna (hassua, mutta eilen se loppui) tuli tehtyä ehkä noin 200 artjournalaiheista postausta. Arvio on karkea.  Niistä itselle mieleen painuvimmat olivat ...

1.

Tämä Jehkottaren haasteeseen tekemäni Time after Time, koska sen tekemiseen liittyi   hurjasti haastetta ja sitä kautta valtavasti oppimista ja onnistumisen kokemuksia.
2.
 

Kiukkuiset kissat pääsevät listalle, sillä tähän aukeamaan liittyy niin vahvasti omasta mielestäni hauskahko runo, jonka kirjoitin. Samasta syystä mukaan tulevat aukeamat Minä ja ahdistus ja Kiti kiti kissani.
3.
 Tämä arttisivu mukaan, koska siinä värit ja kerroksellisuus ovat kohdillan. 
4.


 Tämä aukaema on maaliskuulta - siinä suttailin ylös kaikkia niitä asioita, joista voin olla kiitollinen ja onnellinen. Ihan vaan jotta muistaisin, ettei kaikki ole huonosti --- Tämä tavallaan kiteyttää artin ytimen. Minulle.
 5.

 TSNH mukaan ihan jo vain Juha Tapion ja hänen musiikkinsa vuoksi.... ja vaikka rakkauden.
6.

Tässä aukeamassa on jotain.... ainakin onnistunut vahinko.
7.
Tämän nostan mukaan koska pidän siitä ja opin paljon sitä tehdessäni - LifeBook2016 on ollut ihan valtavan antoisa. 

8.

 Fishes on pakko laittaa jo mukaan siksikin, että se oli viimevuoden the juttu jollain tapaa. Nämä ovat muuten ne ihan ensimäiset kalaseni.
9.

Tämä ja tuo ovat minullle jotenki super tärkeitä. ...sellaisia, joissa koen itse oivaltaneeni ja luoneeni jotain uutta omanlaistani.
10.
Ja viimeiseksi tämä... josta ei ole vielä postaustakaan, koska se on kesken. Mutta niin on elämäkin. 2016 oli kaiken kaikkiaan omaaluokkaansa. Se piti sisällään useita mieleen ja muistiin ikuisesti painuvia hetkiä -- onnellisia tapahtumia, uusia alkuja ja haasteita. Elämä on kuitenkin jatkumo -ja vuosi 2016 on hyvä porras, jolta ponnistaa uuteen vuoteen! 

.... Rikkautta, rakkautta, haasteita, onnea, iloa, rauhaa, surua ja murhetta jokaiselle sopivassa suhteessa. Niin, että valo pysyy kirkkaana ja huomaa nauttia onnellisista pienistä asioista...
Hyvää alkavaa vuotta!
Tervetuloa vuosi 2017!

4 kommenttia:

  1. Kauniita, herkkiä teoksia, -upea TopTen! Minun suosikki on tuo Tykkään susta niin, että halkeen. Siinä on jotain käsinkosketeltavaa ujoa ihastusta... Molempien tekisi mieli sanoa tuo lause, mutta kumpi tekisi aloitteen? Tytön haikea katse pojan suuntaan ja pojan rohkaiseva katse tytölle. Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kikka. :) Oli yllättävän vaikea valita top10 kun itse olen enemmän prosessi- kuin lopputuotosihminen. Useimmiten se, mitä olet juuri tekemässä tai saanut valmiiksi on itselle se tärkein :) Siksikin artti on niin mun.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".