tiistai 10. tammikuuta 2017

Vanha nainen hunnigolla


 Joitakin haasteita täytyy kypsytellä aikansa. Tarun Jehkotar CRAFTChalenge on yksi lemppareitani ja aukeaa aina kuun 3. päivä. Haasteessa on neljä erilaista mahdollisuutta toteuttaa itseään ja Taru on tarkkaan miettinyt, mikä inspiroi.

Tällä kertaa inspiroiduin Erinin kappaleen Vanha nainen hunnigolla sanoituksesta ja juurikin tästä johtolauseesta.... ja sitten mietin ja mietin ja mietin... googletin hunnigolla ja tässä vastaus.
  hunningolla, hunninko

Hunninko tarkoittaa asiaa, joka päätyy oman onnensa varaan ja rempalleen. Hunningolla oleva ihminen on heitteillä, ei huolehdi itsestään eikä noudata hyviä tapoja.
Hunninko on tarkoittanut myös tunkiota tai jonkinlaista jätekasaa tai hajalle heitettyä. Sanalla on esihistoriallinen merkityksensä polttohautauskumpuna ja Virossa sana tarkoittaa kivikasaa. (Urbaani Sanakirja, 10.1.2017)

 Kursivoidut kertovat siitä, mitä minä tässä yritän kuvastaa. Tässä tämä sopivasti lihava noin nelikymppinen ja vähän päälle (kyllä minä 40+ ihmisenä koen ajoittain olevani vanha - ihan ilman ikäkriisiä) on riettaasti sekasin ja tempaissut rintsikat  60's meningillä sivuun ja nostanut helman korviin.

Lasteni mielestä hän on kamala. Ja minusta ah! niin ihanan rento, rehevä, rehellinen, rellestäjä .... että ihan RRRRRRRRRRakastan häntä. Siksi näitä huonolla valaistuksella otettuja kuvia tuli paljon.

Ja kaksoismerkityskin kuvasta löytyy. Naikkonen seisoo kivikasan päällä.

Omistan tämän sivun kaikille 40+ naispuolisille ystävilleni <3
Olette parhaita ja Elämä on laiffii.


Kivikasa

5 kommenttia:

 1. Tämähän vallan hauska ja rento hunningolla olija. Aivan mainio työ. Sinä todella osaat värien käytön.
  Inspiroiduit muuten ihan samasta lauseesta kuin minäkin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä ehdottomasti! Hän on IHANA!

  VastaaPoista
 3. Voi jestas.... hymy huulilla täällä ihastelen - toellinen päivän piristys! Oletko maalannut myös kukkamekon ja rintsikat - vai miten pikkukukat on niin-niin kohdillaan? Huippuhieno työ!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Armiida, Manumiina ja Pirjo. Kukkamekko ja rintsikat on toinen washiteippiä ja toinen servettiä :)

  VastaaPoista
 5. Hyvänen aika mikä tarina inspiksen jälkeen <3 Valtavan makee akka!! Mikäs sen mukavampi tunne kuin ottaa rintsikat pois ja olla hunningolla. Mainio toteutus

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".