keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Pelkistetysti paperillaan - kun riisutaan kaikki jäljelle jää maali ja pensseli

 Paperilla haastaa askartelemaan kortin käyttäen vain perusvälineitä. Olen tehnyt tätä varten puolivalmiita kortteja jo  muutaman mm. Brushotaustaa ja Octopode Factoryn leimoja käyttäen. Nyt kuitenkin viimetingan ihmisenä meni kaikki uusiksi ja halusin kokeilla korttiin vesivärineitiä. Vihreät sävyt nousivat tulevasta pääsiäisestä. Perhonen lenteli korttiin luokkani kanssa tekemältä kevään etsintä retkeltä. Ja Onnea se oli - kevään ensimmäinen sitruunaperhonen.


 Kuvan reunaan ompelin muutaman tikkauskierroksen hassusti keikkuvalla minikoneellani - ja ei koukeroinen ommel ei ole tahallinen, joskaan en sitä erityisesti yrittänyt estääkään. On enemmänkin sellainen luonteenomaninen minulle - ja minikoneelle.

-vähän lähempää

Tässä ei lyijykynän, vesivärin ja mustan linerin lisäksi ole kuin pieni ripaus valkoista Uniball geelikynää. Mutta eipä se taida muuta tarvitakaan, vai mitä ajattelet?

3 kommenttia:

  1. Beautiful and magnificent this little painting!
    How she looks, oh gorgeous I love it!
    Greetings Elke

    VastaaPoista
  2. Ihana tunnelma ja ajatus. Pienistä asioista se onni koostuu... sitruunaperhonen <3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".