keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Ihanat Graphik Line maalikynät

Ensimmäinen testi gelliprintin päälle

Jotkut ostokset ovat inspiraatio-ostoksia - näet jotain, innostut ja ostat. Kaikki muutaman sekunnin sisään.

Nämä kynät Suvi Konstasta esitteli jo aikaa sitten. Ne ovat monipuoliset - leviävät vedellä ollessaan kosteita, niitä voi puhaltaa jne, mutta ovat kuivuttuaan kestäviä.

Itselle ne tulivat "ihon alle" hiljalleen. Eikä vähiten instagramin takia... Instassa olen jo hetken seurannut Neomi Ibarzin töitä. En hänen tekniikkaansa tiedä sen enempää, mutta niin inspiroiva ja vangitseva, että haluan itse kokeilla jotain samankaltaista. Osittain ehkä myös siksi, että duudlailu on niin lähellä sydäntä, että ajattelisin värien tuovan siihen vielä yhden ulottuvuuden lisää.  Vielä en ole muuta tehnytkään kuin piirrellyt niillä gelliprintin päälle.

Nämä kaksi alempaa - saman henkistä menoa, mutta jo aiemmin hankkimillani tusseilla - haasteena niissä oli liian paksu terä. Se ei ole uusien kynien ongelma - vahvuus nimen omaan ohut terä ja vahva peittävä pigmentti maalissa. Voi odottakaas vaan, mitä niillä saankaan aikaiseksi. (Odotukset itsellä ainakin on korkealla). Ja nyt hyvää yötä xoxo


Tuo on muuten jännä, miten keltainen on vahva. Se puskee violetin läpi niin, että siitä tulee rumahko ruskea. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".