sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Lady with butterflywings

 I am not sure if this is ok for the Moo-Mania - challenge
Butterflies... But there is butterfly wings in this pic so here I go. :)  I used acrylicpaint and watercolors and fineliner. It was fun and did take some time to do.


Tämän sivun tekeminen otti aikaa - ensin innostuin yksityiskohtaisesta ja tarkasta luonnostelusta, ei kovin ominaista minulle, mutta toisaalta - mielestäni kannatti. Ensin maalasin akryylimaalilla, jonka kuivuttua levitin työn kauttaaltaan gessolla, jonka tarkoitus on saada vesiväri kiinnittymään pintaan kuin pintaan. Pohjustuksen kuivuttua jatkoin vesivärillä ja sen jälkeen mustalla lainerilla tehden yksityiskohtia ja rajaten. Saatoin innostua mustasta liikaakin, tuli hieman sarjakuvamainen tästä... vaikka onko se nyt niin nuuka.


4 kommenttia:

 1. Oh my gosh -this is just so beautiful! I am simply amazed by this wonderful painting! So happy you shared it with us at Moo Mania & More ! Thank you very much! Happy new week ahead!
  Hugs, Susi

  VastaaPoista
 2. It's absolutely gorgeous painting.

  Thank you for joining us at MOO MANIA & MORE

  VastaaPoista
 3. Kannatti luonnostella. Tästä tuli niin hieno.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".