perjantai 27. heinäkuuta 2018

Seikkailuja instagramissa

 Kesä, kuumuus ja kärpäset. Hetkittäin ei voi vaan tehdä mitään. Ja silloin löydän itseni halyttävän helposti sohvalta luuri kourassa, etusormi puuduksissa kelaamasta uudelleen ja uudelleen huikan upeiden taiteilijoiden töitä. Eräs jonka töihin olen tänä kesänä tutustunut on Terry Runyan .

Hauskoja ja oivaltavia töitä, joita katsellessa tulee harhaan johtava tunne helppoudesta. ...ja eiku kokeilemaan.

Ihan vain todetakseni, että ei ei se ole ollenkaan helppoa tai vaivatonta. ...omat jutut näyttävät karvan - ehkä useammankin karvan - verran kömpelömmiltä, mitä ihanan Terryn.

 Näissä siis ensin olen vesivärillä maalailut ja sitten mustalla kynällä lisäillyt yksityiskohtia - kuitenkin niin, että en ole rajannut maalattuja kohtia. Tämä on mielestäni olennaista tässä jutussa.

  


          
Tämä on kamala. Taipuivat aika kivasti korteiksi

4 kommenttia:

 1. WAU! Nuohan on tosi hienoja!!! Kyllä sinä osaat!

  VastaaPoista
 2. Niistä tulikin tosi kivoja kortteja. Mielenkiintoisia kokeiluja, pitääpä käydä itsekin katselemassa inspiraation lähteeksi.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavan naivistisia, tykkään todella :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Tanja, Armiida ja Silkku. Olisiko se vähän niinkin, että kokeilen muitten tyylejä ja juttuja, kun itsellä jotenkin vähän jumin tynkää ollut? ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".