lauantai 28. joulukuuta 2013

ArtJ: Lupa

Lupa


Tämän aukeaman innottajana toimi lasten elokuva Madagazkar(?) 2. Tai oikeammin sen aivan huikean viehättävät lopputekstit ornamentteineen, jotka veivät ainakin minut etnisiin tunnelmiin - Afrikan alkuperäisasukkaiden symboleihin ja kalliomaalauksiin. Joten elokuvan (ja lopputekstien) loputtua oli pakko kokeilla olisiko musta johonkin vastaavaan. Tietäen jo heti alkuun, ettei ole mun vahvuus. Olen todella huono toistamaan asioita varsinkaan säännönmukaisesti tai tietyn systeemin mukaan. Joten siihen nähden olen tosi tyytyväinen lopputulokseen.


Ja olisi hienoa sanoa, että tässä oikeasti olisin pohtinut nyt vaikka omaa etuoikeuttain pohjoiseurooppalaisena vapauteeni. Mutta ei en pohtinut asioita ollenkaan niin kauas omasta navastani.

Teksti kumpusi niistä ajatuksista, joita huomaan ajattelevani aina kun meidän perhe lomailee yhdessä. Musta on jotenkin hienoa, että meillä on perheessä ja parisuhteessa vapaus tehdä asioita joista pidämme. Me pidämme hyvin erilaisista asioista. Ja meillä on lupa tehdä niitä. Teemme toki asioita myös yhdessä... ja olemme kiinnostuneet siitä, mitä toinen/toiset tekevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".