sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kolmen kortin kauneuskilpailut

Hilma Varpustonttu 7/2013
 Numerolla 1. kilpailuun osallistuu Hilma Varpustonttu. Melko yksinkertainen ja koruton. "Tylsä", kuten esiraadin juniori toteaa. "En pidä linnuista, joilla on tonttulakki päässä", tylyttää raatilaienn Neiti.

Väli Kuolema
 Numerolla 2. kilpailuun mukaan on lähtenyt Väli Kuolema. Välikuolemasta löytyy harmoniaa ja kerroksia. "Tästä mä tykkään", toteaa esiraati yksimielisesti.

Omenani Mun
Numerolla 3. kilpaileva  Omenani Mun jakaa esiraadin mielipiteet vahvasti. Vanhempi Juniori kokee, ettei tässä kortissa ole kaikki ihan kohdallaan. Neitiin taas uppoaa tonttu ja omena. "Mää tykkään". Hän toteaa. Tämä kortti osallistuu myös IKILIIKKUJAAN aiheenaan hedelmät/hedelmä.

Esiraati siis on rankannut nron 2. voittajaksi, Omenani Mun saa 2. sijan ja viimeistä paikkaa pitää Hilma Varpustonttu. Tämä ei kuitenkaan ole ratkaisevaa, vaan on Sinun tehtäväsi antaa äänesi ja osallistua kilpailuun tuomarin roolissa. Kommenttiruutuun vaan merkintä siitä, mikä kortti on sinun mielestäsi se The Joulukortti - näistä kolmesta. Osallistujien kesken arvotaan lämmin telepaattinen jouluhalaus, joka toimitetaan perille arvonnan suorittamisen jälkeen Jouluaattona.

4 kommenttia:

 1. Se on ykkönen muiden mielipiteistä huolimatta.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kaikki on kivoja ja kauniita, mutta mie yksinkertaisena ihmisenä tykkään tuosta ykkösestä:)

  VastaaPoista
 3. Ykkönen vie ääneni ehdottomasti. Ihanan heleä ja kaveri siinä komeilee oikein ylväänä selvästi paljonkin tohottaneena. Poskista sen päättelin. <3 Ihana kortti!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".