perjantai 6. joulukuuta 2013

Tule joulukultainen

Omat joulukortit 1/2013Viimeinkin sain työviikon päätöksen ja pääsin askartelun pariin. Viikko oli ihana, mutta hieman liian tiukkatahtinen nykyminäni makuun.

 Tänään siis tein neljä korttia, joista kahdella osallistun KK:n haasteisiin. Tällä ensimmäisellä Sakksien silputusta haasteeseen #12 teemalla "kaikki käy". Huomaat varmaan, että ryhdyin numeroimaan kortteja. Ja vain siksi, että itse tiedän kuinka monta korttia pitää vielä tehdä. Lähetän n. 40 korttia joka joulu. Ihan vain koska joulukorttien saamisen voittaa vain lähettäminen.
2/2013

3/2013Neljäs kortti poikkeaa muista. Ja on tehty haasteeseen KK:n Kuukausi haasteeseen, joka haastoi kortin väreiksi VALKOISEN ja oma valintaisen värin, joka itselläni on melko itsestään selvänä : VIHREÄ.

Kortissa pääsin käyttämään Siskon minulle lähettämiä hauskoja pikkukuusia. Toivotus on raaputusteksti (TimHotz) ja lumihiutaleet lumiefektiä. Kulmiin vielä pursottelin tuota pearlmössöä. :) Kuu on suihketta sen räisketöpöttimen läpi, mutta maltillisesti pyöräytetty.
Joulukuusta noutamaan 3/2013Tässä vähän yksityiskohtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".