perjantai 27. joulukuuta 2013

Mervi P:n albumiin

Sain albumin kotiin jo ennen joulua. Ja annoin idean muhia kauan. Joskus edellissyksynä mukaan metsäretkeltä tarttui sananjalan lehti, jonka kuvatin jonkun kirjan välissä. En oikeastaan ymmärrä, miten se on säilynyt ehjänä koko matkan, ohan se lojunut pitkin askartelupöytääkin jo kesästä saakka. Nyt se kuitenkin löysi paikkansa Mervin albumista. Aiheeksi tähän aukeamaan oli kuva. Kuvasta olisi ollu moneksi, ensimmäinen ajatus vei minut raunioihin. Päädyin kuitenkin paljon läheisempään ja kotoisampaan ratkaisuun.
Satu joulukuusestaYkkös sivulta löytyy sananjalka, joka on saanut suihkeesta värin (oli aivan vaalean keltainen), taustanaan vanhaa sanomalehteä, jota sävyttelin musteilla, suihkeilla ja vesivärillä.

Lumi on lumiefektiä ja helmiäismassaa valonpisarat.

2. sivu on myös vanhasta lehdestä siinäkin sävyjä ja roisketta. kohosydän. Kirjoitin siihen ajatuksenki tai muistikuvani sadusta, jossa on pieni kuusi joka kaipaa joka joulu joulukuuseksi. Mutta lopulta kun pääsee tupaan kaipaakin takaisin metsän reunaan. Olisi hienoa edes hetkittäin osata nauttia siitä, mitä on ja missä on, hinkuamatta sen enempää eteenpäin tai muualle.Olisi hienoa osata tarttua hetkeen. :)

Toivottavasti Mervi tykkää.


Enkulin tekemät sivut tähän aiheeseen löytyy täältä 
Anskun tekemän täältä

5 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".