keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Posta Enkulilta

Postia oli siis vielä toinenkin ihana paketti, joka tuli Enkulilta.Ja tämä taasen kuuluu ehkä yhteen mielenkiintoisimmista projekteista, johon olen ryhnyt - nimittäin tässä käsillämme on nyt mixedmedia albumi rinki, Rinkivuodenvaihteeksi, jota ryhdyin "houstaamaan". Ja oma albumini saapunut tänään tahi eilen jonkun rinkiläisen luo ja aiheena seuraavaan sivun/ aukeaman tekemiseen löytyy täältä
"Kaksi puuta" inspiroi Enkulia....
 Ja nyt - seuraavan 2 viikon aikana -  minä saan tehdä osani tähän upeaan kirjaan. Jännittävää. Nyt vaan pian joulukorttirumba alta pois. :)Enkulikin oli kasannut huippu hienon extrasetin minulle. JA voih miten kiitollinen olenkaan.
Kuun ihailijat

 Sain myös 3 upeaa ATC korttia. Tässä niistä ensimmäinen, jossa on kiehtovaa kahtiajakoisuus ja mystisyys. Mikä on totta? Mikä on vain kuvitelmaa... ja tarvitseeko sitä tietää?

Ylipapitar (ATC-tarot)
 Aivan huikea ATC - tässä kuvassa ei opetteleva kuvaaja ole oikein onnistunut vangitsemaan kortin upeutta. Pahoittelen - onnistuneemman kuvan löydät Enkulin blogista.
Hallitsijatar

Tämä kortti vaatii hiljentymistä. Rauhoittumista.Ja huomaat kulkevasi metsässä. I l<3ve this one.


Eikös vain ollutkin melkoisen täydellinen päivä? Yhtä hyvälle huomiselle.

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kun kortit olivat mieluisia. Jännityksellä odottelen,mitä teet kansiooni.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, niin odotan minäkin, että pääsen siihen käsiksi. Huomenna en ehkä vielä, mutta lauantaina jo. :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".