lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuoden "parhaat"

Maissin blogissa on upeista korteista top 10, johon Maissi on listannut itselleeen mieluisimmat kortit. Mä koen niin, että mun on hankala laittaa kaikista töistä top 10, koska ovat niin kovin erilaisia kaikki. Joten teen niin, että valkaan tähän parhaan kortin, ATC-kortin, ArtJournal-aukeaman, MixedMedian, joulukortin, vintagekortin.

Persuskorteista lempparia olikin sitten hankala valita, mutta tässä mieluisimmat. 
Voitto - kohti kiireetöntä elämää
...
Kalastaja Eemeli

"Nähdään pian!"
 Näissä kaikissa on mielestäni jotenkin tunnelma  ja ihmishahmo onnistunut hyvin. Ihmishahmot ovat minulle haastavia, koska asento ja suhteet ovat aina yhtä isoja pulmia. Kalastaja Eemeli tulee aina tuomaan papan mieleeni. <3

Lemppari joulukortti tältä vuodelta on tässä
Juokse porosein
On joulukorteista se mieluisin. Syyksi riittänee se, että poron tekeminen oli minulle haaste, jossa mielestäni onnistuin hyvin.


Vintegehenkisistä korteista mieluisin on
The Peacefull Momet
Lemppari ATC- kortti on jompikumpi näistä
Talvimaisema    
Narri- tarot 0
Talvimaisema, koska siinä alaosan ruusut ja pitsi onnistuivat niin kauniisti täydentämään talven hyistä pimeyttä. Ja Narri, koska sen tautalla oleva silm on niin huippu. Siis livenä vielä 100% parempi.


ArtJournal-aukeamista rankkaan parhaaksi... tai kolme parasta ovat mielestäni nämä.
Kaunis kaupunkini
Linnut

Särkyvää

MixedMedia töistä
Kadut kaupungin ovat pitkiä ja suoria

Kuva ei tässä kaikkein onnistunein. Tätä oli aivan ihana tehdä. Pidän kaupunki silhuetista ja monesta oivalluksesta tätä tehdessäni.Siinä ne ovat... vaikka onhan tätä vuotta vielä jäljellä. Ja jos sinä innostut tekemään oman Vuoden parhaat postauksesi, laita kommenttia - niin käyn kurkkimassa :)

7 kommenttia:

 1. Hienon näköisiä ovat kaikki. Ihailen taitoasi piirtää niin hienoja kuvia ja tehdä monipuolisia töitä. Itse en ole vielä lainkaan kokeillut art journalia ja oli kiva nähdä upeat sivusi. Ihanan henkilökohtaisia ja yksilöllisiä töitä. Oikein hyvää uutta vuotta 2014 sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maissi - olet yksi heistä jotka inspiroivat taidollaan kerta toisensa perään :)

   Poista
  2. Upeita kaikki, tykkään tyylistäsi ja rohkeista väreistä, joita käytät! Aloitetaanko ATC-vaihto niin ,että vaihdetaan 2 korttia, joista itse pidämme paljon,esim. mulla on muutama sarja, joista voisin vaihtaa?
   Spostilla varmaan voimme vaihtaa osoitteet, eikö?

   Poista
  3. Sopii. Saan siis valita sellaisia, joista tykkään ja net postitan sulle. Onko sulla jo mun s-posti? lampinen.a-r@elisanet.fi

   Poista
  4. Jep, kiva juttu,laitan sun spostiin osoitteeni!

   Poista
 2. Ole tehnyt upeuksia. Tuo mixedmedia on paras uusi juttu minulla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Enkulille. Sirppis, sain tänään ihanaa postia kiitos siitä sinulle :) Toivottavasti Kusti kopsauttaa pian postia myös sinulle :) Ja toivottavasti niistä pidät. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".