torstai 21. tammikuuta 2016

Artjournal: ...aloitin ilman ideaa tai inspiraatiota.

 Tällä viikolla olen järjestänyt elämäni niin, että minulla on ollut aikaa. Taisin mainitakin, että olen jättänyt some ajan mahdollisimman vähiin. Tai ainakin niin, että käytän ajan illalla, kun muutakin olen tehnyt. (Aiemmin saatoin huilata työpäivän jälkeen someilemalla ja se saattoi viedä vahingossa koko illan...)

Tänään ruuan jälkeen oli aikaa. lapsilla mieluisaa tekemistä ja tietysti kipitin askartelunurkkaan.
Ja seison siellä tumput suorana....
 Ilman idean häivääkään.

Kuitenkin ajattelin, että haluan tehdä jotain - koska siitä tulee hyvä mieli, koska se rentouttaa ja vapauttaa jotain. Joten aloitin liimailemalla washiteippejä, leimailemalla tekstileimalla,gessoa pintaan ja sabluunan piirtelyä, Stabilo All... pieniä yksityiskohtia.

Sain aikaan tämän aukeaman. Tekstiä se ei kaipaa. Minusta.

Ajatuksia, joita juoksi mielessäni kun sitä tein. Oli mm. hassu kohtaaminen junassa, kun piirtelin artjournaliin ja konduktööri setä pysähtyy pohtimaan piirtämistä ja omaa taitoaan. Piirtäminen julkisilla paikoilla on kuin koira: se antaa luvan pysähtyä juttelemaan. Itse huomasin aavistuksen nolostuvani, vaikka jutustelu oli mukavaa  Kuvani ovat kuitenkin jotenkin henkilökohtaisia ja verenperintönä huomasin selitteleväni, kun en tee kuvia ympäräröivästä maailmasta.... (edellinen on äitini odotus, jota en tule täyttämään). ....semmosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".