lauantai 9. tammikuuta 2016

Jehkotar CRAFTChallenge#3: Time after time.

Tämä oli tämän CRFTChallenge#3 innoittaja. Ja tämä olikin minulle melkoinen haaste. Minulla on tappana haastaa toisinaan itseäni vähän lisää. Kun Taru aloitti haasteen pitämisen, päätin pyrkiä liittämään tekemiini töihin niin paljon inspiraatioaiheista kuin se vain on mahdollista. Luonnoskuvat jäävät aina omaan arvoonsa, mutta ... No. Sain mukaan kellon (tai kaksikin), maitotonkan (tai useammankin) ja tuon "Time after Time".Kiitos Taru! Ihanasta inspiraatiosta ...Jälleen. 
Time after Time

Olin pakoitettu ottamaan muutaman kuvan "matkan varrelta" - olin varma, että värittämällä pilaan koko kuvan. Kuva eli mielessä aika pitkään. Syntyi lopulta linerilla (003) sohvannurkassa. Ilman hahmottelua. Ja onnistui...
Tässä viimeissä näkyvät värit aidoimmin. Kuvassa myös kynät, joita tässä käytin - lisäksi akryylimaalia turkoosin taustalla, hopeista tonekkien kylkeen ja mustaa leimasinta nuo vinoneliöt. :)

9 kommenttia:

 1. Voi taivas! On se U P E A !!! <3 Kiitos osallistumisesta! :D

  VastaaPoista
 2. Onpas taas ihana! Käyn mä päivittäin ilman pakottamistakin ;)

  VastaaPoista
 3. Wau. Aivan älyttömän hieno.

  VastaaPoista
 4. Tavattoman upeita kaikki työsi! Tässä työssä ihailen toista silmäpussia ja takin laskoksia, tekevät piirustuksesta moniulotteisemman.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanaiset. Olen tässä jotenkin oman ytimeni juurilla - kynän kanssa maailmaa taitettu yli 40 vuotta :)

  VastaaPoista
 6. On taas niin upea että ei voi kuin huokailla...;)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".