sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Journa52 ja week 5.... ihanat aiheet

"yksivärinen"

 Siis kyllä minä tykkään... Journal52 avaa aina perjantaisin uuden tai oikeasti KAKSI uutta aihetta. Siellä on video ja kaikki. No, mun aivot toimii niin, että kun käyn aiheet ja videon katsomassa, ravistan huolellisesti ja sitten tulostan. ...Molemmat sivut syntyivät "helpohkosti" valmiiksi pureksittuina.

"yksiväriseen" syntyi tyttö. Tyttöjä ja nimenomaan tämän oloisia tyttöjä on Journal52 syntynyt useampiakin. Tämä kuten muutkin on sutattu linerilla noudattaen muutamaa perusideaa naamassa. Silmät ovat kasvojen laidoilla ja lähtökohtaisesti pallomaiset, nenä ja suu ovat alhaalla ja leukaa ei ole edes nimeksi. Hiukset ovat jotenkin kiharaisen oloiset ja valtavat. Leviävät milloin minnekin. :) Mielestäni nää on sellasia hyvän tuulen tyttöjä, vaikkei tätä naurata pätkääkään - vielä.
Lineri ja Stabilon All kynää vedellä :)
 Toisena aiheena oli psykedeelinen. Mieleeni paukahti silmä, joka on ruusun keskeltä katselee. Loput piirtelin sitä mukaa, kun mieleen tuli. Psykedeelinen on tuo punainen - vahva ja voimakas - hyökkäävä. Yritin vähän tehdä kolmiuloitteisuutta varjoilla...

Käytin Dylysion maaleja, Neocolor II, Inktense kyniä, valkoista gessoa ja lineria. Valkoista geelikynää myös...
Semmosia. Tähän lienee ihan kiva lopetella tätäviikkoa. Huominen jo yöunien päässä.

 Mukavaa alkavaa viikkoa.

jälkeeni jäävä sotku... sopii odottaa huomiseen

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".