maanantai 1. helmikuuta 2016

P*skarteluhaasteessa luonnos P*skarteluhaasteessa #307 oli tällä kertaa luonnos.

Ensin ajattelin, ettei tähän haasteeseen synny mitään. Kortteilu ei ole nyt se lähinnä sydäntä, eivätkä luonnokset kovin helposti taivu artjournaliin.

Mutta tässä se on. Syntyi autossa laskettelurinteen alla lapsien ekaa laskettelua tänä vuonna vahdatessani. Hitusen luonnos oli meilessäni kääntynyt... Toivottavasti se ei haittaa.
...semmoisesta tämä ajatukseni lähti, että pienen ihmisen ulkopuolisuuden tunne nousee pintaan niin pienestä. Sanoista. Katseista. Siitä, että jätetään ulkopuolelle.

4 kommenttia:

  1. Tämä sun uusi tyyli on kyllä niin viehättävä. Niitä tulee hyvälle tuulelle! Hyvälle tuulelle tulee myös siitä, kun blogissasi on lähes päivittäin aina jotain päivän piristystä. Ei voi kuin ihailla! Ja kiitos kun jaat nämä meidän kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3
    On ihana kun jätätte kommentteja, Niiden lukeminen piristää ja innostaa tekemään lisää kuvia. Hauska kuullla, että nämä piristävät sinnepäin. :)
    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".