perjantai 1. tammikuuta 2016

Lupauksista

 Uusivuosi on tunnetusti lupausten suurta aikaa. Luvataan sitä, tätä ja tuota. Alkaa tipatonta tammikuuta,diettiä ja elämän taparemonttia.

Itse en useimpina vuosina lupauksia juuri tee. Toiveita ja päämääriä kyllä. Tänä vuonna lupaan pitää itsestäni parempaa huolta, hyväksyä joskus puolitehosuorituksen ja lupaan opetella sanomaa "ei". Lupaan huolehtia, että kalenterissa on tyhjiä päiviä, aikaa läsnäololle ja kiireettömyydelle. Lupaan piirtää ja maalata. Lupaan opetella kuuntelemaan lapsiani, antaa enemmän tilaa heidän ratkaisuilleen ja virheilleen. Lupaan opetella näkemään ja kokemaan asiat enemmän "saan tehdä" kuin "pitää tehdä" näkökulmasta.

Tämä artjournal aukeaman takana on suurempi lupaus - sen pettäminen. Teksti on yhden läheisen FBseinältä, hetkeltä jolloin suurin lupaus pettää. Siihen ei ole mitään lisättävää ja se jättää jälkeensä suuren hiljaisuuden. Miten edes lohduttaa?

3 kommenttia:

 1. Niinpä niin...kaunis teos kuitenkin.Rakkaudella tehty.

  VastaaPoista
 2. Mä en yleensä tee lupauksia, mutta tänä vuonna sitten tein. Ja isolla kädellä. Lupasin nimittäin pitää sokerittoman vuoden. Nyt jo vähän mietityttää, että miten tässä käy. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sitten ihan pienimmän haasteen mukaan mennytkään. :) ...hui!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".