torstai 25. heinäkuuta 2013

Kun 1000 katselukertaa menee rikki,....

Kun 1000 katselukertaa menee rikki, arvon tähän postaukseen kommentoineiden kesken joko
 • pienen yllätyspaketin, joka pitää sisällään vähän sitä, vähän tätä: nappeja, nauhoja, helmiä, kuviopaperia, kukkia, pitsejä (mikään valtava tämä paketti ei ole, ihan tiedoksi ettei kukaan pety)
tai mikäli et ole askartelija
 • kortin, jonka minä teen Sinulle ja postitan kotiisi. Korttiin - aiheeseen, värimaailmaan, teksteihin ja kokoon saat esittää itse toiveet ja sen saat antaa eteenpäin tai pitää itse ihan kuinka vaan
Mukaan arvontaan päästäksesi Sinun tarvitsee vain kommentoida blogiani, sen sisältöä tai kortteja tämän postauksen alle sekä  jättää yhteystietosi, jotta Sinut tavoitan Onnettaren suosiessa. Olisi mukavaa jos kertoisit arvonnasta omassa blogissasi.

Onnea arvontaan!

1000 katselukertaa rikki! Kiitos kaikille kurkistaneille ja erityiskiitos kommenttinsa jättäneille. 
Arvonta suoritetaan tänään Neidin saapuessa onnettareksi. Voittajan sekä hänen valitsemansa palkinnon julkaisen täällä. Viimeistään maanantaina. 


ARVONTA SUORITETTUA JA VOITTAJA ON:
Sirja Kejonen!

Onnea.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa -osallistun totta kai ja toiveeni on vaan että kortissa kuva on sinun piirtämäsi --enkä mielellään halua helmiä koska en sitä harrasta--paitsi jos olet kasannut niistä korun--
  Nämä tällaiset arpajaiset on kivoja--toivottavasto onnetar suosii minuakin joskus --

  VastaaPoista
 2. Voi , miksi oon niin huono kommentoimaan. MUtta, tällä sivustolla tulee käytyä usein, nyt samat materiaalit-ringinkin vuoksi, kiitos sen järjestämisestä. Korttisi ovat hienoja ja persoonallisia ja itsepiirretyt kuvat tekevät niistä uniikkeja. Näitä sivuja on kiva seurata! Ja palkinnon valitseminenkin on vaikeaa, voisin ehkä valita kortin ja tehdä siitä taulun...

  VastaaPoista
 3. Yllätyspaketin arvonnassa olen mukana.
  Olen piipahdellut täällä muutaman kerran ja mielenkiintoiselta näyttää. Syksyn mittaan ennätän varmaan useamminkin.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa,onnea kävijöiden johdosta :) tottakai osallistun ylläripaketin arvontaan.nyt menen kurkkimaan lisää blogiasi.terkuin Sirja.

  VastaaPoista
 5. Muutaman kortin ennätin jo nähdä ja kauniiksi todeta. Villakeijun haasteen kautta tänne tulin.

  VastaaPoista
 6. Onnea:)
  Ihania kortteja ja varsinkin nuo sinun piirrokset on huippuja:):)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".