tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mätäkuun korttirinki Tiinan materiaalit korttin nro. 2 l. "Rock'nRoll" ja Exspecially For You"

Tiina laittoi maanantaina postiin ja tänään laatikko kolahti. :) ja en meinnannut housuissani pysyä, kun sen avasin. Tänään oli kauppareissua ja ihan ruokakauppaan... ja vähän siellä Nokian kangaskaupassa kävin myös. Se on siis Vammalassa ja aivan ihana. Kyllähän sieltä jotain tarttui mukaankin :)


Mutta nyt mätiringin korttini :) Tässä ensin materiaalit:


Rock'nRoll


 Heti alkoi mieleen muodostua kuva mustavalkoisesta kortista, jossa on kaikki ja ei mitään liikaa. Mielestäni onnistuin hyvin. Tämä kuvan kitaristi on melkoisen kiukkuisen ja juuri sellaisessa teiniangstissa olevan oloinen kuin halusinkin. Meininki "mäoontäälläsivusssajosonpakkoollakuvassa!"

Ja nimikin on melko ilmeinen...
Exspecially For You


Tämä seuraava sen sijaan teetti todella PALJON aivotyötä. Tuijotin pitkään jäljelle jääneitä matskuja ja kuulin, mitä ne huusi, vaan en meinannu millään saada selvää... Sitten se synty, kovilla ja kipeillä ponnisteluilla.

Ja mä tykkään. Meidän tyttö&rakkausallerginen juniori sen sijaan totesi "Kamala!" :) joten tunnelma lienee 100% kohdallaan.


Ja mun päässä soi tätä katsoessa teinikauteni ensi hidas Kyllie Minogue & Jason Donovan: Exspecially For You ja vuosihan oli 1988.
Jäljelle jäi....
Linkittelen tähän sitten taasen muidenkin kortit ne löytäessäni :)
Tiinan kortit täältä...NIITÄ on kolme. :) 

Ja niin sitä hiljentyy odottamaan tiistaita ja postilaatikon kolahdusta :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot kortit... :) T. Tiina J

    VastaaPoista
  2. Tosi hienot kortit. Suosikkini on tuo mustavalkoinen. Tykkään myös tuosta toisesta. Siinä on Beatlestä :-).

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".