torstai 25. heinäkuuta 2013

Salaisia toiveita

Rakastan postin saamista ja lähettämistä todella paljon. Ennen muinoin olin kirjeenvaihdossa useamman ystäväni kanssa, sitten lasten myötä aikaa tähän on jäänyt kovin vähän. Kuitenkin yhä tänä sosiaalisen medianaikana on yhä ihanaa, valloittavaa saada postista Oikea Kirjekuori. Jokainen varmasti ymmärtää, etteivät "Nordea" tai "Fortum" aiheuta jännitystä, mikä alkaa välittömästi kun saan käsiini kirjekuoren, johon on käsin kirjoitettu saajan nimi osoitteineen. Se kätkee sisäänsä Suuren Salaisuuden. Kutsut ja kiitoskortit ynnämuut ohuet kuoret avataan heti, ja sitten taivastellaan tapahtunutta joukolla, mutta ne Aarteet paksut kirjekuoret rakkaan ystävän käsialalla kirjoitetut tai muuten vain ihanan pulleat... Ne, ne säästetään ja avataan Vasta kun on oikea hetki ja aikaa ihastella. Istua alas, lukea rauhassa ---tai kuunnella kuinka leimakuvat juttelevat. :)

No, nyt kuitenkin toimin lähettäjänä. Salaisten toiveiden ryhmästä löytyi 5 ihanaa askartelijaa, joiden toiveita oli mun vallassain toteuttaa. Toivottavasti kirjekuoret ovat niitä Oikeita Kirjekuoria, aiheuttavat jännitystä ennen avaamista ja edes hieman iloa, avaamisen jälkeenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".