keskiviikko 2. lokakuuta 2013

ArtJ: Vaaleanpunainen sateenvarjo

Tämä on ehkä --hmm. mielenkiintoisin mitä olen tehnyt.

Kaikki sai alkunsa tänään kun olin ihanaisen luokkani kanssa retkellä Hempankaaressa Nokialla, missä saimme ihailla valtavan upeaa taidetta. Entien huomasin vaikuttuvani tauluista. Eivätkä vähiten kylmäksi jättäneet tuotokset, joiden inspiraatio oli haettu itsenä herra Picasson töistä.

Sitten loikkasin kurkistelemaan iltani päätteksi P*skarteluhaastetta#203, joka oli kuvahaaste.

Yllä olevan kuvan ja aamupäivän retken yhteistuotokseen lähdin aseinani Gloss... joka tuli purkista, jossa oli kapea kärki.Sillä siis piirsin ensin, sitten täyttelin kaiken vesivärein, tussein, mustein ja tekstein. :) Tykkään tästä kyllä jotenkin vaikken sitä nyt ihan niin ymmärräkään.
Vaaleanpunainen sateenvarjo
Ps. Hetkittäin musta tuntuu, ettei nää ArtJournal jutut aukea "lukijalle", mutta toisaalta onko sen niin väliäkään. Nehän ovat tavallaan päiväkirja merkintöjä, ja sellaisina saanevat ollakin hieman ...salakähmäisiä ja omanlaisiaa. Enkä mä tavoita niillä juuri mitään uutta taitoakaan, mutta niiden tekemisestä nautin aivan suunnattomasti, jollain tavalla samalla "clousaten" kuluneen päivän. Ja nyt Hyvää yötä.

7 kommenttia:

 1. Kiitos Enkulille ja Macalle kommenteista. Tuo ArtJournal on Hauska tapa kokeilla kaikkea, jotenkin siihen työstäessä uskaltaa olla rohkeampi tai ainakin seulattomampi. Toteuttelee ideioita, jonka toimivuudesta ei ole takeita. :)

  VastaaPoista
 2. Wau. Mielettömän upea inspis toteutus.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Apris. :) Kokeileminen siis ilmeisesti kannattaa.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, ihanata että tää saa kommentoimaan. Mietin, että julkaisenkokaan, sen verran vaikeasti avautuva mun omasta mielestä... :D

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".