sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Joulukortteja

minttu-harmaa-ruskea
 Siis aivan hurjan haastavat värit, ja osin jo siksi että minttu ei meinannut aueta turkoosin jälkeen ollenkaan. Juniori totesi: "Ihan ok, muttei sun tekemän näköinen. Se on toi vihree - ei sovi" ja täytyy sanoa, että olen yhdeksän vuotiaan jälkikasvuni kanssa aivan samaa mieltä.

hopea-valkea-vaaleanpunainenTämä myös melko haasteellinen rivi Joulukorttiin. Mutta syntyi helposti, kiitos eilen hankkimani ihanan maskin, jota käytin sekä noiden hopean hohtoisten hiutaleiden että kohopastan <3 kanssa.

Ja juu. On siinä mustaakin - mutta sehän ei ollut väri. :)


Kohti joulua
Tämä kortti olisi saanut odottaa huomiseen... En ole siihen vähääkään tyytyväinen, mutta se oli se ajatus punaisesta langasta, ja se oli pakko tehdä heti. Tällä - uskokaa tai älkää - mukana KKhaasteessa#128 - vaikka ois saanut jäähä tekemättä. Kaksi muuta mukana Joulumaratonissa. Luonnollisesti.

P.s. Tänään jo tavoitettiin 5000 katselukertaa - hurjaa ja kiitos. Arvonta toki jatkaa kerääjiä kuun loppuun saakka. Huomenna palaamme arkeen. Syysloma on pidetty ja näihin sanoihin on hyvä lopettaa ja toivottaa hyvää yötä. Vaikka Jenni Vartiaisen tunnelmiin Missä muruseni on?

2 kommenttia:

 1. Onnittelut kävijöistä! Ihanat kortit! Minä tykkään tuostakin, missä on sitä vihreääkin :)
  Ehditkö jossain välissä valita sen ATC:n minun albumistani, niin lähetän sinulle ja saan sen Nauravan aasin kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurava Aasi jo perillä ja Mona-lisa tulossa tännepäin. Kiitos Tiina <3

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".