perjantai 18. lokakuuta 2013

Tervetula Rautaporiin! 1/PR

Rautapori 1/RP
Se on tavallinen merenrantakaupunki, ei juuri kirkonkylää suurempi. Pieni satama, jonka ääreelle rakennukset ovat kerääntyneet yhteen kuin toisistaan turvaa hakien.  Pieni aukio kirkon kupeessa toimittaa torin virkaa. Sen ympäriltä löytyy sekatavarakauppa, apteekkarin putiikki ja kaiken paheenpesä, Naurava Aasi. Töllit ja torpat, varastot ja talot tupineen on viskottu saunnaiseksi sekamelskaksi sinne tänne. Rautapori on varsin mahtipontinen nimi tälle kaupunkipahaselle. Nimensä kaupunki on saanut linnalta. Rautaparonin linna seisoo taustalla, kaiken takana, kauempana ja olemassa ololtaan niin vahvana, että sen varjo heijastuu pienimpäänkin tupaan.

Tervetuloa Rautaporiin!

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ilahduin kommentistasi, tulin heti tänne todetakseni että Rautaporin tarina on jo alkanut! Jännittävää! Onnea sinulle mukavasti alkaneen tarinan teossa! Torpan kertomusta olin ajatellut lopettaa jo kauan sitten mutta kun tulee sitä hienoa kannustusta ja työ on hauskaa ajanvietettä niin vielä aion jatkaa tovin. - Toisaalta, ehkä juuri torppahomman vuoksi en ole tehnyt atc-kortteja joten vaihtoon ei taida juuri nyt löytyä ainesta, mutta palataan asiaan. (Torpan tarina ei koostu atc-korteista vaan hieman isommista kollaaseista. Kivaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Helena kommentistasi ja inspiraation antamisesta. Huikea on blogisisi ja siellä armasti tulen käymään vielä monta kertaa. Ihanaa syksyä myös sinulle.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".