lauantai 12. lokakuuta 2013

Sydämet sirpaleina

Tänään oli viimein aika tehdä juuri sitä, mitä mielin. Niinpä, minä tutustuin oikein "isosti" kohopastaan ja yritin tutkia sen mahdollisuuksia. Olen aivan hullaantunut siihen :) Samalla sain taas tutkia tuntematonta - ATC korttien maailmaa.
Särjettysydän 1/2

Tässä kortissa paljon asioita, joista nyt tykkään. Pohja piti maalata ensin. Kortti on graft pahvia, sille yritin gellillä työstää väriä, mutta se ei sitten lähtenyt toimimaan, joten vedin siihen lisää maalia. Sitten suihkutin valkoista lantrattua akryylimaalia, jonka jälkeen sydän sabluunan ja maskin läpi värjättyä kohopastaa sydämeen. Tämän jälkeen kuivatus, teipiti reunoista pois, helmet kiinni, reunojen piirätäminen ja lopuksi vielä noita valkeita maalitussiroisekeita.  Kohopasta, roiskeet ja helmet Me LIKE. Toivottavasti joku muukin. Sillä kortti on vapaa vaihtoon. :)


Mustasydän 2/2
Edellisen ATC kortin sisar kortti, jonka idea syntyi edellisen sydän sabluunasta. :) Tässä pohjana musta pahvi, jolle roiskeita akryylimaalilla, punaista ja kultaa pohjaan. Glossya sydän aukon kohdalle ja kultaisia & mustia yksityiskohtia. :) Tämäkin kortti mielellään muuttaa uuteen kotiin/ kokoelmaan.

Tein myös kaksi muuta ATC korttia Askarteluvuoren ATC vaihtoon, koska en ollut tyytyväinen niihin edellisiin, mutta nyt onnistuin. Ne postailen tuonnempana.

Postilaatikkoon kopasahti eilen arvonta voitto WCD2013. Kruununjalokivet oli lahjoittanut hauskoja puhekuplia ja  muotoonleikattuja kohoteippejä. Tulevat varmasti tarpeeseen. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".