sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Joulumaratooni

Koukussa kortteihin ryhmässä pyörii joulukuun alkuun asti joulumaratoni ja tänä vuonna mennään värien "tahdissa". Tässä postauksessa kaksi ensimmäistäni. Hauskaa näissä haasteissa on se, että mä en ilman näitä olisi tehnyt vielä ainuttakaan joulukorttia. Toisaalta näihin tulee käytettyä melkopaljon valmiskuvia..

1. haasteen päävärit ovat ruskea-turkoosi-kulta ja tagi on JM2013/1


  Värit olivat minulle mieluiset ja jotenkin helpotkin. Täytyy myöntää, että turkoosi ja minttu menevät aika liki toisiaan.


2.haasteeseen punainen-vihreä-valkoinen ja tagi on JM2013/2 Todella mieluinen väriyhdistelmä tässäkin haasteessa. Kuvan glossasin yhtedestä joulukuviopaperista. Tussitin sen reunat. Alla oleva vihreä pahvi on samasta setistä ja olen sitä vielä tehostellut valkoisella sumutteella ja musteella. Mustetta on myös alavihreän paperi reunoissa. Lumihiutaleet ovat Paperilohikääremeen lumihiutale niitit.

Paperikikkurat ovat samasta joulupaperi setistä josta kuvakin ja teksti on raaputus teksti. Tämä kortti on mielestäni varsin onnistunut. Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".