sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Maratoonari

Ystäväni juoksevat. Siis todella juoksevat niin, että teippailut, rasitusvammat, penikkataudit, puoli- ja kokomaratoonit, kilometrit ja suorituskestot - ovat tiivisti arkeni ajatuksissani, vaikka luokittelen itseni sohvaperunaksi.

Onneksi kuitenkin itsekin olen löytänyt omat haasteeni ja maratoonini. Tänään siis postailen KK:n joulumaratooniin kaksi haasteekorttia numerot 6 ja 7.

6. korttiin haasteeksi värit punainen-kulta-hopea
Tähtisateessa
7. haasteessa värit olivat mulle haastavammat. sininen-valkea-hopea etenkin, kun en halunnut lähteä toteuttamaan sitä talvimaisemaa, jolla tämän tyypillisimmin kohtaan... joten tästä tuli "vähän" erilainen.
Joulupalloja
Tuo molemmissa korteissa oleva leimasin löytyi viikkolla. Ja on todella vanha, en enää muistanut sellaista olevankaan. Vielä vanhempaa on embossausjauhe ja leimaväri, jota käytin 6. kortissa - ne on hankittu ennen elokuuta 2003. Sen muistan koska niitä käytin hääkutsejen tekemiseen :) Hyvin toimii.

Kaikki tarvikkeet kestävät aika kauan, vaikkei niitä käytettäisikään, jos laittaa korkit kiinni ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".