keskiviikko 5. elokuuta 2015

Seikkailu Helsingissä

 Tänään on jalkoja rasitettu enemmän kuin käsiä. Lähdin lasten kanssa aamujunalla Helsinkiin. Kiersimme Luonnontieteellisen museon (muksut tykkäsivät tosi kovasti), sitten syömään (heitimme siinä muutaman ylimääräisen ympyränkin, jotta nälkä oli taattu) ja pizzaövereiden jälkeen Kiasmaan.
Se rakennus on huima. Upea. Näyttelyt Ismo Kajander ja Yhdysvaltalainen valokuvataiteilija Robert Mapplethorpe herättivät enemmänkin kysymyksiä.... jäin pohtimaa - taas kerran mikä on taidetta? Kenellä on oikeus ottaa ja antaa se nimike, ostake työlle? Valokuvista tykkäsin, vaikken eroottisista otoksista niinkään. Etenkin sellaisista sarjoista... Kajanderilla töitä joista tykkäsin muutamista - niissä oli ideaa ja oivaltamista. Esinekokoelmia... ja no :) mixedmediaa. Face to face näyttely oli mielenkiintoinen myös. ...varmasti osa nähdystä poikii jotain joskus myöhemmin. Tustuimme myös Akateemisen valokuvanäyttelyyn. Sibeliuksesta ja hänen aikalaisistaan... 


En minä kotiin "tyhjin käsin" tullut. Lapset hankkivat juttunsa BR lelukaupasta ja minä omani Sinellistä, Suomalaisesta, Akateemistesta ja siitä yhdestä askarteluliikkeestä, jonka nimi oli jotenkin hassusti askartelusta väännetty.


Antoisa päivä. Nyt on hyvä olla kotona ja valmistauta arkeen... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".