keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Aikakausilehdestä artjournaliin


Paperilla haastoi DT:t  tarttumaan aikakausilehtiin ja käyttämään niitä tavalla tai toisella askartelussa. Huikeita juttuja tämä kirvoittikin.

Itselle oli selvää, että artjournaliin kuvaa lähden tekemään. Alkuperäinen ideani muuttui kun näin tämän lehtikuvan  vasemmalla.

Innostuin liittämään kahdet kasvot yksiksi. En tiedä onnistuinko siinä sitten miten.
Taustan kuvalle tein paperisilpusta, silkkipaperista ja lehdistä. Otin siitäkin kuvan, koska se oli tässä aikas kaunis mielestäni.
Tässä valkaistuna kasvot ja hiukset. Taustakin saanut vähänn struktuuria ja metsäistä sävyä.

Kasvot maalasin niin nopeasti, ettei ennättänyt kuvia ottaa.

Eläimet leikkasin myös lehdestä (itseasiassa Luonto-lehdestä, joka on niin laadukas ja kaunis, että eihän sitä tahdo kehdata leikellä). Eläinten kuvat olivat niin kauniita, että en halunnut niitä sotkea mitenkään.


2 kommenttia:

  1. Yritin itse kerran tätä kuvan päälle maalaamista... jälki oli jotain niin järkyttävää, että homma jäi sille tielle, mutta sinun hienon kuvasi innoittamana saatan kokeilla uudelleen. Kuvasi säilyi todella raikkaana ja huulten asento on hauska :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse koen ihan välttämättömäksi ton valkaisun ...ja sit näissä täytyy osa alkuperäisen kuvan yksityiskohdista jättää pois. Ikäänkuin yksinkertaistaa. Tykkään suusta itsekin. Sen kokosin myös kahdesta suusta :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".