maanantai 5. syyskuuta 2016

AskarteluPirtti lähestyy... ja minä hössötän.

Ajattelin tehdä aiheesta oikein postauksen tänne omaan blogiin - ja kyllä on oma lehmä ojassa - taas kerran.

gelliprinttejä
Askartelu Pirtti on kaksi kertaa (useimmiten) vuodessa toteutettava tapahtuma, joka kokoaa Tampereen Teiskoon suuren joukon askartelijoita ympäri suomen.  Askartelupaikkojen lisäksi siellä on mahdollisuus kurssittaa itseään - oppia muilta ja opettaa  muita. Itselläni on ilo ja kunnia olla siellä jo kolmatta kertaa myös kurssia vetämässä. Tänä vuonna osallistujien toiveesta kurssittelen gelli platen keralla ---


printtejä ja välineitä
Many Faces of Gelli Printing Plate kurssilla teemme useamassa pisteessä töitä tutustuen erilaisiin tekniikoihin ihanan gelatiini levyn kanssa. Aikaisempaa kokemusta tähän ei tarvita. Ideana on tutustua ja kokeilla, mihin kaikkeen gelatiini levy "venyy".

Mukaan saat ison pinon intoa ja ihania omin kätösin painettuja papereita. :)


 Unique Collage with Gelli Prints 
kurssi jatkaa sitten valmiiden printtien työstöä eteenpäin. Pohjaksi voi osallistuja valita paperin, kanvaspohjan tai artjournalin - mikä sattuu eniten miellyttämään. Sitten kokoamme gelliprinteistä valmiin työn käyttäen akryylimaalia, gelmediumia, saksia, kyniä... ja muita mixedmedia välineitä. Tästä kurssista selviää aloittelija, mutta uskon silllä olevan paljon annettavaa, myös pidempään harrastaneille.
gelliprintit kanvastyössä
ATC-kortin pohjana

 
 Miksi minä hössötän näistä kursseista jo nyt? Onhan tässä aikaa AskarteluPirttiin vielä melkein 7 kokonaista viikkoa.... No, kurssittajana olisin ilahtunut mahdollisimman pikaisesta ilmoittautumisesta, koska kun X määrä ihmisiä on mukana kurssilla, voin aloittaa valmistelut, materiaalien ja välineiden osalta varmana kurssin toteutumisesta.
Niin jotta, älä enää mieti vaan tule mukaan.

Gelliprintti käytettynä kuviopaperin tavoin
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".