keskiviikko 28. joulukuuta 2016

LifeBook 2016:Week 43. Main: Chunky Versals with Martha Lever

Ihanaa  - viimein on aikaa, intoa ja energiaa LifeBook tunneille. Tämä tunti piti sisällään upeiden kirjainten tekemistä - ja vain kirjainten. Itse pirskahtelen intoa yli reunan, ja daami oli jo luonnosteltu, joten kirjaimet putoilivat hänen päähänsä melko kätevästi.... tosin nyt on epäselvää mikä on P/p/d/b --mutta en anna pikku asioiden "dropata" tunnelmaa.

Uutena asiana LifeBookista ja miten se itselle toimii... niin nyt se on toiminut tulpan poistajana. Olen jumi ihminen. Tein kuukauden - ehkä reilunkin - joululiitännäisiä juttuja ja sisällä kasvoi valtava hinku tehdä jotain ihan muuta. Sitten kun viimein oli aikaa tehdä. En tiennyt, mistä aloittaa. Silloin LifeBook tuli apuun - muutaman tunnin katselun ja tekemisen jälkeen paton on poissa ja omatkin ideat  löytävät paperille. Tekemiseen liittyvistä jumeista ei taida olla oikotietä. On vain saatava itsensä tekemään - keinoja kaihtamatta.

4 kommenttia:

  1. Hauska, -pää täynnä kirjaimia: ehkäpä siis tarinoita tai vain monenlaisia ajatuksia. Kirjaimista sanat, sanoista lauseet, lauseista tarinat... Hieno idea!

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno! Miten ois jotain kirjaimiin liittyvää OKTK:hon? Hinkuisi kokeilemaan, nää sun kirjaimet on niin upeita.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".