sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

LifeBook 2017: Week 21. Main: Create Something Everyday with Vicky Papaioannou Tästä lifebooktunnista nautin aivan todella paljon. Vickyn tyylinen opetus on miellyttävää - tekeminen tuttua. Tarkoituksena oli pohtia, mitä tulee mieleen sanasta luovuus. (Vicky lähtee usein liikkeelle sanoista tai aforismeista, joista miettii vahvimman asian ---saa näin innostuksen sivulleen).Itselle luovuus ei yllättäen tuonutkaan mieleen väripurkkeja tai pensseleitä. Tai ehkä minulla oli syvälllisempi hetki. Ajatukseni juoksi jotenkin siihen malliin, että oman luovuuteni taustalla ovat arkipäivän asiat (niin kuin nyt vaikka pyykkäys), oman elämäni omituiset otukset (koen, että jokainen ihana ja erilainen ihminen/elämän tarina/tapahtuma on tärkeä ja omituinen - samanlaisia kun ei ole) ja luonto - sen omaleimaisuus ja rauha. Nämä asiat löytyvät nyt kuvasta ---minun versioinani.

Se tuotti tällä kertaa myös iloa: en toistanut Vickyn tyttöä (kuten useimmiten teen) vaan tein työhön oman tyttöni, jonka melko tavallisen oloisilla vaatteilla halusin korostaa sitä, että tavallisuus voi olla luovaa--- minusta...

Taustatasta löytyy modeling pastaa, akryylimaalia, leimasin tekstiä ja roiskeita. Hahmot sivulle tein vesivärillä ja tekstit leimasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".