sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Vähän erilaista

  Mitä antaa lahjaksi sellaiselle, jolla on jo kaikkea?

 Halusin kuitenkin antaa jotain, mistä jää muisto ---ja siitä ajatus sitten syntyi. Kelloaihio on TimHolzin mallistoa, mutta muuten tässä on paljon käsityötä ja yhdistelyä. Vanhoja välineitä ja rikkoutuneita koruja ja kellon osia.

Ajanvartijan (= ukko kellon sisällä) tein kevyestä ja huoneilmasakuivuvasta Silk Clay massasta. Kelloaihion gessosin ja maalasin akryylimaaleilla turkoosi ja paynes´gray. Ikivanhaa Gragle mediumia ja valkoista maallia. Koristeet liitin gelmediumilla.

Toivoittavasti lahjan saaja tykkää ja pitää vaikka yövalona :) sillä kellon sisällä on ledvalosarja ja takana patteristo katkaisijoineen.

***
And the time or clock is the thema in Try it on tuesday.


7 kommenttia:

 1. An AMAZING project! UNIQUE! Thank you very much for joining Try It On Tuesday! Happy new week ahead for you! oxo Susi

  VastaaPoista
 2. Wow, this is an awesome project. The clock is filled with fabulous details, the light inside is a great idea. This is a wonderful gift.
  Thank you for joining us at Try it on Tuesdays.
  Yvonne xx

  VastaaPoista
 3. What a stunning project..I adore it....
  Sandie

  VastaaPoista
 4. Vau, vau ja vau, hieno. Kiva kun toit kellon mukaan Try it on Tuesday haasteeseen. Mukavaa vikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".