maanantai 6. elokuuta 2018

Kansia kansia kansia....


 Kouluvuoden aloittaminen on aina mielenkiintoinen ja jännittävä vaihe. Onnistuneen loman jälkeen voi töihin paluu tuntua haikealtakin.

Olen muutaman vuoden itseni ja muutaman kollegan iloksi tuuhannut opekalenterin kannet. Tänä vuonna sain valmiiksi 7 kannet, aiheet vaihtelivat, mutta perustekniikka sama ja ihan sitä perusmua.

Aloitin neocolorII ja kolmella värillä, sitten päälle gessoa, sabluunoiden ja gellilevyn kanssa lisää väriä (akryylimaalia), leimoja, muutamista löytyy valutusta ja roiskeita. Senjälkeen alkoi ikäänkuin uuden opettelu. Sillä luonnostelin hahmot pohjan päälle ja sitten pohjustin Aqua Transparent pohjusteella. Se on läpinäkyvä ja tekee pinnasta sellaisen, että siihen voi maalata esimerkiksi vesiväreillä. Ja mää niin tykkään...

Sitten yksityiskohtia ja gellilevyllä gelmediumia päälle. Gellilevyllä kun laittaa gelmediumin  eivät alle jäävät vesi liukoiset lähde leviämään, mutta pinnasta tulee veden - ja vähän käytönkin kestävä.

 Tässä kuvia valmiista kansista.
P.s. Parasta on, että melkein kaikki kannet ovat jo kotinsa löytäneet. :)

Tästä puuttuu vielä tekstit ja ei ole leikattu, mutta vesivärikerros näkyy kivasti.

pupukannet valmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".