maanantai 24. syyskuuta 2018

Pieniä uiikkipaketteja

 Nyt näistä voi tehdä jo pienen postauksen, kun ovat jo oikeilla ihmisillä. Meillä on sellainen hassu ja ihana tapa muutaman askartelevan ystävän kanssa, että muistamme toisiamme sattuman varaisesti, säännöllisen epäsäännöllisesti. Silloin tällöin kun tapaamme. Olen saanut neulotun huivin, villasukat, kauniin petonikorun, penaalin/pussukan, tauluja ... Viimeviikonloppuna oli Ikaalisissa ihanan Nannan järjestämä Craftaamo, joka kokosi liki 100 askartelijaa yhteen. Siitä kerron lisää tuonnempana (Oli muuten mukava tapahtuma!)
 Sinne halusin jotain kivaa ihanille ihmisilleni viedä, ja siitä se ajatus sitten lähti. Kaiversin jokaiselle ystävälle oman henkilökohtaisen leiman MasterCut levyyn, joka toimii ihan loistavasti musteiden kanssa. Pienten pyöreiden levyjen takana on tarra, joten ne on mahdollista kiinnittää johonkin kantaan tai vastaavaan, ja Vóilaa! leimasin on valmis. MasterCutia on melkoisen helppo työstää se on pehmeää ja mukavaa kaiverrettavaa.


2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".