maanantai 25. marraskuuta 2013

ArtJ: Pätkä runoni Toukka

Jonkun ihanaisen blogista, löytyi pätkäruno, joka oli kasattu umpimähkäisistä sanoista. Siitä on jo tovi, mutta siitä pitäen olen mielessäni halunnut sellaisen tehdä myös itse. Koska minulla ei irtileikattuja sanoja ole valmiina, kokosin sikermän, jossa on runoja ja lyriikoita, lempi sellaisia, jo itsessään aivan täydellisiä. Kirjoitin ne putkeen ja sitten silpuksi, katsoin mitä tuli...

Mukana on Risto Rasan Toukka tiskaa, Helinä Siikalan Piirrän sinut molemmin käsin, Eeva Kilven Eräänä päivänä ja Laura Närhen Sinä olet minun siskoni.

Tällainen siitä sitten tuli, minun ensimmäisestä pätkärunostani ja aukeamasta, johon sen upotin.
Toukka.Toukka kämmeniin sydämeni pakotti
Tunnustele tuulen kuva
Hiljaa uurtuu yksinäiset viivat
korvansa kuuntelee sokeana
en tahdo erottaa kärsimystesi ääniltä sinua
Piirrän sinun kuvasi - Omenan
Sinä olet sydämeni 
ja sydämeni sormenjäljet

On ilta
ja piikkejansä vastaan 
painautuvat tarkasti,
että sinä ja minä erkanemme.
Tiedän ja rukoilen hiljaa
ja kohtalo antaa anteeksi


Tästä löytyy suihketta, mustetta, kohokuvioitua valkoista kartonkia (jota musteella korosteltu) ja ampiaskennoleimaa ja helmikynällä tehtyjä helmiä.... Tekstin päälle vedin viellä glossyn.
Gellipohjalla sinistä - lähinnä vain sinistä ja lemattu siihen sitten kukkaleimalla..
Kokonaisuutena aukeama ei ehkä ole ollenkaan minun näköinen ja eihän tuo "runo" vie mihinkään. Tai ehkä sittenkin, on siinä ainakin ihan tarpeeksi ilmaa jokaisen omille mielikuville. :)

2 kommenttia:

  1. Hieno runo ja sivu, näitä on niin hauska koota! Innostuin postaamaan vuoden takaisen art journal-sivuni omaan blogiini sinun innostamana. Käyhän taas kurkkaamassa!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".