lauantai 2. marraskuuta 2013

Hyvä paha SoMe

Ihanaa, että on viikonloppu. Ihanaa että siihen ei ole buukattuna kellon kellon kanssa täyteen tekemistä. Ihana vapaus. :)

Työviikko oli antoisa ja raskas, joten en ennättänyt juurikaan lempiharrastukseni pariin. Siksipä aloitinkin heti aamukahvin jälkeen. Skräppihetken haaste#20 on julkaisemisestaan asti kieppunut mielessäni ja teinkin siitä heti ArtJournal aukeaman, jolla mukana haasteessa.

Aukeamaa tehdessäni hyödynsin paljon Mixedmedia kurssilla oppimaani. Kerroksellisuus työtapana viehättää kovin, ja olen lopputulokseenkin melkoisen tyytyväinen. Kuvat on ottanut puoliskoni, jota huvitti suunnattomasti tilanne. Ja hän sai mutkin nauramaan, vaikka ehkä useimmin ilmeeni onkin tiukan keskittynyt. Kahvi kuuluu tiiviisti someilun kanssa yhteen. Lemppari mestat ovat tietenkin KK, tämä oma blogi, muiden paperiaskartelijoiden blogit ja FaceBook. Pohdin tätä aukeamaa rakentaessani, että ilman SoMea olisin askarteluni kanssa yksin. Minulla on paljon ystäviä - ihania ystäviä - muista yhteyksistä, mutta KK:sta tai sen kautta olen löytänyt ystäviä, jotka jakavat intohimoni paperiaskarteluun. Kiitos.

Kolikon kääntöpuoli on se, että olen SoMe koukussa ja tämä vie aikaa. Joskus ehkä liikaakin...
SoMessa

2 kommenttia:

 1. Ihana aukeama!
  Hieno toteutus, tykkään erityisesti tuosta toiselle sivulle jatkuvasta valokuvasta ja kartongista.
  Upea värimaailma.
  Kiva kun olet mukana Skräppihetket- haasteessa.
  x x Merkku x x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merkku :) Haasteeseen aina ihana osallistua. :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".