maanantai 25. marraskuuta 2013

Ostoksilla ja kauhu kohisee korvissa

Armaat - mahdolliset - lukijani en ole unohtanut teitä. Pieni taukoilu, rentoilu on erittäin ispiroivaa ja pitää kipinää tekemiseen yllä. Juu ja etenkin silloin kun sen viettää pikkujouluissa, joissa kaikki oli aivan kohdillaan ei mitään liikaa tai liian vähän. Tai silloin kun ymmärtää, että ikiystävä suoraan lapsuusvuosilta on yhä rinnalla - kuten aina. Tai silloin kun hidastaa vähän ja ymmärtää, että on tavannut myös uuden ihmisen Joidenkin kaa kuten Maarit Hurmerinta laulaa "tuntuu heti kuin olisi tunnettu vuosia". :)

No tänään olen taas palannut kurvin kautta "sorvin ääreen" ja se kurvi koostui seuravista ostoksista...
2 kpl mixedmedia albumi, Gel Medium, akryylimaaleja (tarjouslootasta),  2kpl leimaa, 2 kpl suihketta ja 2 nippua ruusuja. :)


 Kauhu kohisee korvissa, koska pistää pöksäytin tuon MixedMedia albumi ringin, ostin siihen albumin, joka ...Nyt ihan selkeästi ei ole sellainen kaikkeiin selkeimmin ja helpoimmin lähestyttävä.. itse pilkoin albumin osiin (kuvat alla) ja totesin viettäväni ensiyön erilaisten tutorialvideoiden luvatussa maailmassa. Heti kun Vain elämään 2 levy on kuunneltu...
Kansi


rinksut
alakansi
alin kanvas
Muotopahvi
kirjekuori ( joka on valmiiksi suljettu!?!)
korkkilavy, jonka toisella puolella  liima
pienempi kanvas

2 kommenttia:

 1. Moi, lähtin sulle kommentin ja sitten vasta huomasin,että taitaa olla arvonta ohi jo aikaa sitten, jokatapauksessa onnittelut blogistasi, varmaan on jo 5000 rikki.
  Tämä alkava Art journaling-projekti näyttää mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin tävhän jo eilen vastanneeni. :) Tervetuloa seuraamaan mm. Rinkivuodenvaihteeksi kllikkaamalla saat auki tähän mixedmedia albumi härpäkkeeseen liittyvät jutut. Ja ajattelin kyllä parastaa tuon kuukauden kuvaus ajatuksen... :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".