lauantai 4. tammikuuta 2014

En mitään en ketään

Juha Tapion En mitään en ketään on tämän kertainen Enkunlin ATC haaste 1/2014.

Ajatukseni oli tehdä ATC-kortti, jossa on sinisävyinen intohimoinen pari. Kuvan olen leikannut aikaa sitten lehdestä ja hautonut sitä löytämättä sille oikeaa paikkaa. Luulin, että nyt se tuli. Onhan inpiraationa laulu rakkaudesta.  Kuvaa ei löytynyt...

ja kortista tuli verrattain paljon toisenlainen, mitä odotin...
Armi
Pinnan alla on Armi Kuusela kuplineen. ....ja jotenkin.
Laulun sanojen kautta löytyy syy tähänkin korttiin.

" Aikaa joka hiipii
Sua kuljettaa pois jalanjälkineen
Tartun hetkiin muistoihini kii
Kuin tuuli repaleiseen purjeeseen...."

Olihan Armi aikana rakastettu ja ihailtu idoli - unelmanaisen ihanne kuva. Samalla kuitenkin julkisuuteen saatiin nähdä vain pinta - kukaan ei ehkä nähnyt todellista Armia, osa julkisuuskuvastakin oli ehkä sepitettä. Ja nyt monen vuosikymmenen jälkeen Armi on kuin heijastus kuva jostain jota ehkä oli.

Kortista: tausta on gellityö, tylliä päällä. Maljakin on gellityöstä. Teksti jostain vanhasta oppikirjasta, ensimmäisistä suomennetuista psykologian kirjoista (?) nimi muistaakseni "Hermojemme hallitseminen". Geelikynällä, tussilla piirrellyt sinne pintaan olen myös. Mukana muutama helmi ja glossyä pinnalla.

5 kommenttia:

  1. WWWAAAUUU. Ihanuus kerrassaan. Kiitos kun toit tämän hasteeseen mukaan. Minä haluaisin tämän kortin vaihtaa, jos se millään olisi vapaa.

    Laitan arvan arvontakannuun. Onnea arvontaan.

    VastaaPoista
  2. Tämä on tosi kiva Armikortti :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".