maanantai 20. tammikuuta 2014

MixedMedia Albumi lähtee kotimatkalle

Tänään piti viimeistään laittaa albumit matkaan, en tiedä tarkalleen miten muiden rinkiläisten laita on, mutta huomenna vasta pääsen postittamaan Anskun albumin. Viivästys johtuu vatsataudista, jonka olemme toistaiseksi selättäneet.

Kun albumit tulevat kotiin, niissä on vielä tilaa vähintäänkin yhdelle tai kahdelle työlle. Odotan omaani innolla, sillä tiedän jo nyt sen oppineena, että käteen kaikkien tekemät työt tuntuvat ja näyttävät niin paljon enemmältä mitä kuvissa.

Viimeisenä aiheena kannustankin jokaista rinkiläistä tekemään albuminsa loppuun  ja valmiiksi, niin että siitä tulee kokonaisuus. Tarina matkasta, jolla saimme olla mukana. Viimeiseen työhön voit liittää ajatuksia, joita koko matka herätti tai se miltä tuntui saada lähes toiseksi muuttunut kansio kotiin. Olen niin suunnattoman kiitollinen tästä matkasta.

3 kommenttia:

  1. Minunkin kansioni lähtee huomenna. Syynä se, ettei joka kohta sivustani ole kuivunut. Jännityksellä odottelen omaa kansiotani kotiin

    VastaaPoista
  2. Minäkin sain vasta tänään matkaan viimeisen albumin. Kuvat ovat täällä!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".