sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Onnea yhteiselle taipaleellaKäymme yhdessä ain

Tämä kortti tilattiin perjantaina. Ystävä tilasi. Laittoi kuvat s-postiin ja antoi muutoin vapaat kädet. Heti ajattelin, että tälle parille sopii vintage henkinen kortti ja ryhdyin toimeen. Kortista  löytyy paljon juuri saamistani ihanista extroista löytämiäni yksityiskohtia. Muunmuassa nuo kehykset on sieltä.

Iso kuva on uteella käsitelty ja pariskunnan nimet on teippitekniikalla, muuten stannia, musteita töpötellen ja suihkeilla kiiltoa lisäten. Ovaalinmuotoinen kuva on kohoteipillä nostettu taustasta irti ja Onnittelukortit, joihin tulee vielä nimet, on haaraniitillä kiinnitetty. Mukana on myös ruusuja ja puolihelmiä.

Toivotan hääparille onnellista yhteistä taivalta ja toivon, että tilaaja tykkää. 

2 kommenttia:

  1. Siis aivan upea ja sinun näköisesi työ--olet taitava ja omaperäinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos An. <3 Mietin juuri (tehdessäni ekaa Steampunk-atc- korttia) että mitä se tarkoittaa "mun tyyli"... Kun sanotaan "näköiseksi" tai sun "tyyli" ----niin mitä se on? Itse ei sitä ihan helposti näe, vaikka toisten korteista sen löytää kyllä. Nyt jo niin, että saattaa pelkästä kuvasta ajatella, että näyttää ihan ***n kortilta.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".