sunnuntai 26. tammikuuta 2014

MixedMedia Albumi: Miten minä mihinkään lähtisin?

Hän pyysi minua mukaansa. Mukaansa kokonaan, ajan loppuun asti.
Miten minä lähtisin? Jättäisin kaiken rakkaan, omakseni ottamani.
Astuisinko ulos metsän portista ja jättäisin taakseni hiljaiset kuuset, jotka ovat kuunnelleet murheeni. Kantaneet minua oksillaan, kun olen ollut heikko.  Katsooisiko metsän kuningas perääni. Häviäisivätkä jälkeni, kuin savu, ensimmäisen tuulen mukana.

Jättäisinkö metsän kertoman tarinan, vuoristopuron solinan, metson keväisen soitimen tai talviyön revontulet? Kaipaisiko metsä minua. Olisko Hengetär yksinäinen mentyäni?

Lähdettyäni en kuulisi yöllistä pöllön huhuilua, eikä yön samettinen peito ottaisi minua syliinsä. Tulevatko unieni laukkaavat ratsut mukaani?


Muuttuuko mikään jos jään tai lähden? Kukat kasvavat puut taittuvat tuulessa,katkeavat ja kaatuvat, murenevat ja maatuvat - olin minä siellä tai täällä.Minä istun ja kuuntelen metsää, miten se minulle laulaa. En minä lähde. Minä jään. Minä pyydän häntä jäämään minun kanssani. Opetan hänelle metsän  tarinan, kerron kuinka kurkistaaa metsän peiliin. Opetan nukahtamaan sammaleiseen syylin. Ja hän jää, toivon niin, ajan loppuun asti tänne. Minun kanssani. Ja minä olen onnellinen.

4 kommenttia:

  1. Kauniisti tarinoitu ja hienoa liittää se upeisiin töihin.

    VastaaPoista
  2. Voi, miten ihanasti olet jatkanut albumiasi! Mukava nähdä, että uusilla sivuilla vilahti tuttujakin juttuja :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tarinasta, ja koko albumista, kuuluu teille. <3 Tarinaa ei ollut ennen kuin jokainen sivu ja aukeama oli valmis. Nyt albumi on valmis. Kirjoitin tarinan kirjekuoren päälle, siihen kirjoitin myös ylös ja muistiin teidät ja albumin kokoamisen ajankohdan. Olette aarteita Ihan Jokainen.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".