torstai 9. tammikuuta 2014

Ihanat ATC aarteet

Posti toi mukanaan tänään kahden eri paperitaiteilijan luoma ATC kortit. Molemmat ovat niin taitavia ja kortit niin ylivoimaisen ihania, että on jotenkin tuntuisi hassulta puhua askartelijoista.

 Anskun blogista löysin uuden aivan viehättävän tyyli nimeltä Steampunk, ja oitis sovimme vaihdon. Ansku osaa asiansa, kuten seuraavista korteista näet. Minä vielä haen Steampunkiani, mutta voin kertoa, että tähän tyylliin palaamme vielä, ja melko pikaisesti - sillä Ansku rohkeni pyytää vaitariksi samalla tyylillä tehdyt kortit....Iik!
Steampaunkgirl 1

Steampungirl 2


 Olen aivan onnessani jo näistä, kiitos Ansku, mutta hän oli laittanut mukaan vielä ihanan kasan extroja. :)

Juuret
Tämän upeuden on tehnyt Enkuli - ihan minua varten <3 - vaihtariksi Armiin. Kuvia postaan kaksi, koska tämän työn katselu suuntia on mielestäni kaksi. Huomasin tulkitsevani sitä ensin, kuten Enkulikin blogissaan ja takapuolta tutkiessani, löysin tämän toisen suunnan. Kumminkohan päin Enkuli asiaa oli alusta ajatellut? Yhtä kaikki - kerta kaikkisen upea.

4 kommenttia:

 1. Hih hii, oivalsitpa, että juuret voivat olla myös ylöspäin. Itse kuvasin ne alaspäin blogiini. Olin vähän huolissani saatko koko kortin teippiläjästä irti ja häviääkö koko kortti.
  Kivan aiheen olit keeksinyt mixed-mediahaasteeseen. Minulla on kiirettä työssä, mutta yritän tehdä sivut viikonloppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkuli, enkös olekin hoksaavainen. Mutta kun Juuret on just semmonen kortti, mitä pitää käännellä ja väännellä. Katsoa, miten valo taittuu...

   Poista
 2. Kiva kun tykkäsit :) tee ihan rauhassa vaihtarit. Ihanat värit noissa toisissa korteissa tai siis kortissa

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ansku kommentista, ja ajasta. Luulen jo ensi viikon alussa postin lähtevän, mutta tuli yksi tilaus ja yks toinen juttukin on ensin laitettava valmiiksi. Ja niinkuin kaikilla: Aikaa on valitettavan rajallisesti.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".