torstai 9. tammikuuta 2014

@ SIRKUS

Kuten jo aiemmin mainitsin Askarteluvuoren vaihto on tällä kertaa kaksi osainen ja tässä toisen osan ohje:
 "Toinen kortti on SIRKUSAIHEINEN Skinny!! Skinnyn mitat ovat: 7,62 x 12,7cm ja tällä kertaa kortti tehdään pystysuoraan! "
 
Sen lisäksi että tämä on mun eka Skinny mittainen korttini EVER. Tähän tuli tuupattua useamman uuden tekniikan kokeilu. Eikun tuumasta toimeen.

Ensin piti kokeilla Anelman ohjeiden mukaan kirkasta Uteeta (isorakaista embossausjauhetta), jolla siis vesileimasinta hyödyntäen tein useamman kerroksen kuvan pintaan ja pistin sen sitten kuivatuksen jälkeen pakkaseen hetkeksi. Näin kuvan pintaan sai kauniita - luonnollisen oloisia säröjä. Siitä unohdin ottaa kuvan, mutta kurkistele valmiista kortista.
@ Sirkus

 Tähän laitoin kuvia kaksi, joista kumpikaan kuva ei oikeastaan onnistunut, mutta ehkä niiden kautta saa jonkinlaisen ajatuksen siitä, miltä kuva näyttää.


Tässä olen kuvannut kortin ala osaa, jossa olen kokeillut norsun ja tekstin kanssa  teippitekniikkaa. Teippitekniikan löysinajan Arja L:n  blogista Askartelupajan kuulumisia ja sitä piti kokeillakin.Teippitekniikalla olen tässä kortissa toteuttanut tekstin ja norsun.

Teksti olisi kannattanut kuitenkin asettaa suoraan... ja tuon heppakuvan alle. :)Tästä ehkä vähän näkee hevoskuvan sirpaleista pintaa. :)

Ja nuo koivet ovat tänään saadusta exstrasetistä. :)
Norsulähempää

ATC: Erilainen ilme


5 kommenttia:

 1. WAU, miten ihmeessä saat näin paljon aikaiseksi?

  VastaaPoista
 2. Olen joskus puolivitsillä diagnosoinut itseni - ilman asiaan kuuluvaa koulutusta. Minulla on hyvin kanavoitu ADHD.

  VastaaPoista
 3. Olen itsekin kokeillut tuota teippitekniikkaa, hyvä kun joku keksii :). Kirahvikortin väreistä ja rosoisuudesta tykkään.

  VastaaPoista
 4. Waude!! Sirkuskortissa todellakin on tunnelmaa!! Mahtavia kortteja ja hienoja tekniikoita.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteistanne Ester ja Vikke :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".