maanantai 6. tammikuuta 2014

Ystävälle, ystävälle, ystävälle...

Art Journalia tuhertaessani mieleeni tuli ajatus, joka oli sitten vielä ihan pakko toteuttaa, vaikka tiedän huomisen aamun tulevan liian nopeasti suhteessa nukuttuihin tunteihin.

Olen nyt ollut tosi innostunut saamastani kellastuneesta lehdestä, ja sen hyödyntämisestä korttien kuviotaustana. Lisäksi vähintään yhtä ihastunut olen decoupe-lakkaan, jota tunnun survovan joka paikkaan. Mua viehättää siinä erityisesti sen paperia kovettava vaikutus ja pinta, jonka se työlle antaa.

Ystävälle
Samalla tyylillä tein joulukortteja ja leimasin puun. Nyt tein pohjan kuten niissäkin, roiskeita tein suihkeella ja suihkautin vaaleaa pintaan -  mutta piirsin kukan, maalasin sen vesiväreillä - tykkään kun teksti kuultaa läpi. Sitten Ysrtävälle leimat ja decoupeta pintaan. Laidat sävyttelin heti suikaleiden liimauksen jälkeen. Lopuksi vielä sillä helmimönjällä laitoin helmiä vähän sinne tänne....

Alkuperäisessä ideassani oli myös tylliä, mutta sitten se olisi mielestäni ehkä kuitenkin ollut "vähän"liikaa. Ja tällä kortilla osallistun Askartelutaivaan haasteeseen nro. 1.

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".