perjantai 14. helmikuuta 2014

:) Aarteita

Katsokaa ja ihastelkaa.

Ensimmäisenä Esterin (KIITOS!) minulle vartavasten tekemät kahvikupit. Hän oli Haitarikirjaansa tehnyt sivun, jonka kautta koko kirjaa eksyin tekemään. Siinä sivulla oli kahvikuppipino upeassa värimaailmassa. Luulin sitä ATC kortiksi ja pyysin vaihtaria Esteriltä, joka  - ihana kun on - lupasi sellaisen ATC:n minulle tehdä. Kahvi :)  Vaihtariksi hän valitsi Kissaihmiset.

Seuraavat kortit - Skinny ja ATC - ovat Siskolta  Vaihdon järjesti Askarteluvuoren ATC vaihto. Idea oli tehdä vastakkaiset tunteet, niin  että Skinnyssä on sen suurempana pinnalla oleva tunne. Kortit kertovat enemmän kuin tuhat sanaa - ovat aivan ihania.
Tämäkin kortti on Siskolta, mutta KK:n Inspis haasteeseen. "No onkos tullut kesä?" laittoi Tuire F. meidät miettimään. Ja tässä Siskon ihana kortti. :)


Postin mukana tuli myös ihana paksu kuori, joka sisälsi ensimmäisen Mini Cabined Card DECOn, jonka tekemisessä saan olla mukana.  Vikke laittoi Decon alulle ja melko synkillä lauseilla liikkeelle. Hänelle myös jää deco. Upeita osia siinä jo on. Vähän jännittää, millaisen saan tehtyä.

2 kommenttia:

 1. Jestas kun säikähdin, hetken mietin, että mitä ihmettä mun korteille on tapahtunut kun ne noin kupruilevat. sitten tajusin, että olet kuvannut ne pussissa ja se tekee tuon vaikutelman. Klo on 23.43...ehkä mun pitäis mennä jo nukkumaan. =o)

  VastaaPoista
 2. Ovat pusseissan, kun en raatsi ottaa vielä pois. ;) mulla homma etenee jotenkin tyyliin 1) tulee postissa ihania aarteita
  2) niitä tutkitaan viikko
  3) fiilistellään ja hipelöidään toinen
  4) vasta sitten ne otetaan mahdollisesta suojasta pois ja sijoitetaan kansioon.
  :) Kiitos.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".